Ledige stillinger

LEDIGE STILLINGER


WANTED! På grunn av økt arbeidsmengde jakter vi på ny kokk! Dusør utloves til den som kan tipse om, eller være riktig person for jobben.


 

Kokk

 
 

kokk
Lothes Restaurant & Dattera til lothe

Du må ha fagbrev og relevant god erfaring fra à la carte kjøkken. Jobben krever, i tillegg til at du er blid og utadvendt, har gode samarbeidsevner samt evne til å jobbe raskt, selvstendig og systematisk.

PS! Du bør være fleksibel, ambisiøs, disiplinert og ha høy faglig interesse. Som kokk på Lothes Mat & Vinhus vil du være del av et hektisk og dynamisk team, og du må kunne takle stress på travle dager. Du vil bli gitt kreativt handlingsrom ved en anerkjent og profesjonell arbeidsplass, og du må kunne jobbe både selvstendig og i team. Vi legger stor vekt på at våre gjester får en god opplevelse og at vi har et godt arbeidsmiljø. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og en utfordrende stilling i et godt fungerende og kreativt kjøkkenteam.

Vi tilbyr:

  • Du får anledning til å jobbe selvstendig og bli en viktig del av kjøkkenlaget vårt.

  • Studietur, kompetansehevingskurs med mer i regi av blant annet Smaken av Kysten og De Historiske Hotel & Spisesteder.

  • Konkurransedyktige betingelser.

  • Ordnede arbeidsforhold og arbeidstider.

Interessert?
For mer informasjon, ta kontakt med Lise Lothe på tlf. (+47)930 26 080 eller lise@lothesmat.no , evt. Finn Lothe på tlf. (+47) 906 92 808.


 
 
Lise Lotheledig stilling