Ledige stillinger

LEDIGE STILLINGER


WANTED! Vi jakter på den riktige soussjef og kjøkkensjefen! Dusør utloves til den som kan tipse om, eller være riktig person for jobben.

DUSØR
Gavekort for inntil 4 personer med full pakke på Lothes Restaurant.


 

Sous-chef/kokk

 
 

Sous-chef/kokk
Lothes Restaurant(Mat og Vinhus)

Vi er på utkikk etter en dyktig, lidenskapelig og erfaren sous-chef som ta kan ansvar for all mat som serveres i selve restauranten. Både råvarene vi bruker og serverer skal være av høyeste kvalitet som tilfredsstiller våre gjesters stadig økende forventninger. Vi forbereder og serverer en 6 retter gourmetmeny, av ypperste kvalitet, tirsdag til og med lørdag.

Du må ha fagbrev og relevant god erfaring fra à la carte kjøkken. Jobben krever, i tillegg til at du er blid og utadvendt, har gode samarbeidsevner samt evne til å jobbe raskt, selvstendig og systematisk. Du har god forståelse for kjøkkenøkonomi, råvarer og viktigheten til enhver tid å ha full kontroll på kjøkkenet.

Ansvarsområder

  • Menyer i samarbeid med kjøkkensjef

  • Vaktlister for restauranten

  • Varebestillinger til kjøkkensjef

  • IK mat, renhold og orden i restaurantkjøkkenet

  • Opplæringsansvarlig for kokkelærlingen i restauranten

  • Sørge for at gjestene får en god smaksopplevelse

  • Ansvarlig for råvarene i restauranten: kvalitet, oppbevaring, bruk og svinn

PS! Du bør være fleksibel, ambisiøs, disiplinert og ha høy faglig interesse. Som sous-chef på Lothes Mat & Vinhus vil du være del av et hektisk og dynamisk team, og du må kunne takle stress på travle dager. Du vil bli gitt kreativt handlingsrom ved en anerkjent og profesjonell arbeidsplass, og du må kunne jobbe både selvstendig og i team. Vi legger stor vekt på at våre gjester får en god opplevelse og at vi har et godt arbeidsmiljø. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og en utfordrende stilling i et godt fungerende og kreativt kjøkkenteam.

Vi tilbyr:

  • Anledning til å være med på videreutvikle Lothes Mat & Vinhus.

  • Du får anledning til å jobbe selvstendig og bli en viktig del av kjøkkenlaget vårt.

  • Studietur, kompetansehevingskurs med mer i regi av blant annet Smaken av Kysten og De Historiske Hotel & Spisesteder.

  • Konkurransedyktige betingelser.

  • Ordnede arbeidsforhold og arbeidstider.

Interessert?
For mer informasjon, ta kontakt med Lise Lothe på tlf. (+47)930 26 080 eller lise@lothesmat.no , evt. Finn Lothe på tlf. (+47) 906 92 808.


 
 
Lise Lotheledig stilling