Høyevarde Fyr

 

HØYVARDE FYR

Høyevarde er på ca 60 mål naturlandskap, og befinner seg som en skjult uberørt skatt inne på Hydros anlegg på Karmøy. Høyevarde har komfortable rom , et spetaktakulert møterom, en herskapelig spisesal, flott hageanlegg og ikke minst ro. Elegante og idylliske Høyevarde Fyr danner ramme om vårt eksklusive festlokale. Vi tilbyr fantastisk mat i kombinasjon med nydelige lokaler og flott natur. Høyevarde er åpent for individuelle gjester i juli. Resten av året er det åpent på forespørsel for konferanse- og selskapsgrupper. 

 
 
58506269.jpg
 

Historisk sted
Høyevarde fyrstasjon ble opprettet i år 1700, og har vært et viktig fyrtårn i Karmsundet, tidligere kalt Nordvegen. Selve Høyevarde fyr som det står i dag er fra år 1858 og består av en «fyrvokterbolig», «tollstasjon», naust, sjøhus og ett vedfyrt bakeri . I 1700 fikk Heinrich Petersen Ysted den kongelig bevilling til å drive fyret på Høyevarde

 
 
Møterom Naustet.jpg

selskap og konferanse

Hva med en litt annerledes ramme for møtet, kurset eller konferansen? Vi tilbyr fantastisk mat i kombinasjon med nydelige lokaler og flott natur. Bryllup, konferanse, møte. Alt er mulig. Send oss en forespørsel så skreddersyr vi et opplegg for dere.

Fyrferie

En natt på fyret er et ferieminne for livet. Sjelden kommer du så tett på naturen, sjelden er utsikten mer storslått og sjelden er historiene mer spennende.

 

Ta kontakt med oss for å bestille en opplevelse på Høyevarde Fyr:

Navn *
Navn